ЕКО-ТЕЛУС

Производственият цикъл включва всички етапи от развитието на охлювите.  Метода, по който ги отглеждаме, изисква предварителен подбор на родителите и отделна зала за репродукция. След като малките охлювчета се излюпят, ги поставяме във фермата. Угоителният период продължава 4 – 5 месеца в зависимост от атмосферните условия.

Горди сме от факта, че след задълбочени проучвания и редица тестове, с помощта на експерти, успяхме да създадем собствена формула от натурални компоненти за фураж. Той се произвежда в сертифициран  фуражен завод и е съобразен със специфичните нужди на охлювите, за което свидетелстват и отличните вкусови качества на нашата продукция.

Изградихме база за съхранение и преработка на охлюви. Продължаваме да работим усилено, за да поддържаме високото ниво на качество на нашите охлюви.

Poseshtenie_Ferma
Предлагаме изграждане, проектиране и консултация

Много фактори оказват влияние върху успеха на една охлювна ферма. Избор на качествени материали за цялостното изграждане, съобразени с нуждите на охлювите, атмосферни условия, технология на отглеждане, качествена храна са само част от необходимите условия за постигане на висококачествена продукция. 
В тази връзка ние предлагаме консултиране на бъдещи и настоящи фермери както в цялостното проектиране и изграждане на фермата за охлюви, така и в отделните етапи на тяхното развитие.

    Call Now Button