Slider
eco telus

ЗА НАШАТА КОЗМЕТИКА

Всички сме чували за полезните качества на охлювите, както и че освен кулинарен деликатес, те все повече се използват в козметиката, а вече и в медицината. Слузта от охлюви е известна с факта, че регенерира тъканта и възстановява кожата благодарение на богатата гама от аминокиселини, алантоин, гликолова киселина и други мощни активни съставки, които съдържа.

Така, съвсем естествено, и ние започнахме работа в тази посока. И след известен период на анализи, експерименти и проучвания, през 2018г. се „роди нашата четвърта рожба“ – собствена марка козметика със слуз от охлюви Д-р Хеликс.

За наша приятна изненада първите ни козметични продукти бързо се изчерпаха, въпреки че ги продавахме само на място в магазина на фермата, а отзивите от клиентите бяха повече от задоволителни. Това ни насърчи да продължим да развиваме портфолиото си и ни даде стимул да създадем следващите две козметични серии:
Серия ETERNITY и Серия ROSELIA SNAIL

Продължаваме да вървим напред с малки, но сигурни стъпки. Стремим се да сме безкомпромисни в качеството, което създаваме, защото вярваме, че най-ценният ресурс е природата, а охлювите като символ на вечността в Древен Рим са щедър дар от нея.
Оценката и подкрепата на нашите клиенти ни вдъхновиха и ни дадоха стимул да превърнем това, което правим в наша мисия. Благодарим Ви от сърце!

 
 

eco telus

Продукти

eco telus

С КАКВО НАШАТА КОЗМЕТИКА Е РАЗЛИЧНА?

ОСНОВАТА НА ЕФЕКТИВНОСТТА НА КРЕМА Е В СУРОВИНАТА
Ние извличаме слузта чрез определен тип вибрации –  безболезнен метод, който по никакъв начин не ги наранява или уврежда. След технологичния процес охлювите отново се връщат в  естествения им хабитат, а именно нашата ферма за охлюви.

Слузта на охлюва съдържа вода и муцин (активното вещество). В повечето козметични продукти на пазара съдържанието на вода в екстракта от охлюви превъзхожда това на муцина.

Технологията, която ние използваме, за извличане, филтриране и последващо обработване на суровината, ни позволява да увеличаваме концентрацията на активното вещество в нашите козметични продукти. По този начин ефективността и третиращото действие върху кожата са по-големи и по-осезаеми.

Видим резултат може да забележите след първия месец на използване на продуктите, въпреки че ще усетите ефекта върху кожата си веднага след нанасяне.  Активните вещества в слузта от охлюви имат кумулативен ефект, т.е. действат на принципа на натрупването. По тази причина препоръчваме тримесечна непрекъсната употреба на продуктите ни, за да може кожата да бъде възстановена и подхранена в дълбочина.

 
    Call Now Button